Kurs i Par-kommunikasjon

Ole-Magnus Olafsrud

Men størst blant dem er kjærligheten!

Gode relasjoner i en pulserende hverdag!

Lørdag 17. januar 2015 i Norkirken Drammen

Ole-Magnus Olafsrud fra Navigatørene vil undervise i det å leve sammen. Han har jobbet med relasjoner mellom mennesker i mange år.  Alle ting trenger vedlikehold. Det gjelder også relasjonene dine.

Gode relasjoner kan alltid bli bedre! Men det krever at man investerer litt tid.

Har bilen kjørt langt, sørger vi for rutinemessig service på verkstedet – og det koster gjerne mer enn noen hundrelapper …

I våre relasjoner kan det ofte «knirke» uten at vi gjør noe med det – helt til noe ryker og det er vanskelig å reparere.

Vi inviterer derfor til en hel dag med service ikke på bilen denne gangen, men på det viktige samspillet med våre nærmeste relasjoner.

Servicen, eller seminaret, passer for alle som vil investere i relasjoner i form av kunnskap og ny inspirasjon. Å bli med her er et uttrykk for at vi ønsker å få det enda bedre.

Vi ønsker å gi deg noen «verktøy» til å styrke din par-relasjon, som også kan brukes i familie- og vennerelasjoner for øvrig.

Temaene er blant annet:

• «Så fint at vi er forskjellige» Om enhet i forskjellighet og slitesterk kjærlighet
  • «Om du bare hadde vært annerledes!» Om oppvekst, selvbilde og endringsprosesser
  • «Jeg er glad i deg» Om å bidra til trygge og selvstendige barn
  • «Det er ikke det jeg mener …» Om kommunikasjon med ord, følelser og kroppsspråk
  • «Nå er jeg sliten og lei!» Om påfyll, venner og nærmiljø
  • «Noe om barna…»

Bøkene til Ole-Magnus Olafsrud fås kjøpt til redusert pris under seminaret.

Dagen blir en veksling mellom undervisning og samtale 2 og 2. Det blir ikke noe gruppearbeid

Praktisk inspirator og foredragsholder
Ole-Magnus Olafsrud jobber i stiftelsen Navigatørene. I tillegg til kvalifikasjonene han har fått gjennom et langt ekteskap og oppdragelse av tre sønner, har Ole-Magnus bred erfaring fra bl.a seminarer, rådgiving og lederutvikling. Han har skrevet flere bøker om mellommenneskelige relasjoner i parforhold, familie, nærmiljø og menighetsliv.

Pris                 Kr 200 pr pers.
Dette inkluderer lunsj og kaffe/te

Når:     Lørdag 17. januar 2015 kl. 10 – 17.
09:30: Registrering
10:00: Kursstart
13:00 Pause med lunsj (inkludert i prisen)
17:00 Slutt

Påmelding: Påmeldingsfrist: 4. januar
Påmelding og betaling skjer på konto nr. 3000.26.03140 eller ring på tlf: 918 41941

Trenger dere barnevakt?
Noahs ark vil være åpen for barnehagens barn hele lørdagen med tilsyn av voksne (pris 200 kr pr familie).

Har du spørsmål om kurset kan du ta kontakt med:
Bente Hardang (9742 0299) eller
Ejgil Nielsen (9184 1941)