Julaftensgudstjeneste kl. 14.00

Velkommen kl. 14.00 til store og små i Norkirken, Rådhusgata 25, Drammen. En kort og festlig gudstjeneste med følgende innslag: Soul Children synger, Øren skolekorps spiller, synge kjente julesanger sammen, Solist Andreas Harket og andakt ut ifra juleevangeliet ved Ejgil Nielsen

Julaftensfeiring kl. 17.00-22.00 for deg som gjerne vil feire julaften sammen med andre, med god mat, hygge og julegaver til alle barna. Gratis inngang. Mer informasjon og påmelding til mat før 15.12. på mobil nr. 91841941

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s