Godhet søndag 6. mars fra kl. 15.00

Kl. 15.00 Seminar ved Hanne Grønnerud «Små ting gjort i kjærlighet kan forandre verden». Kl. 17.00 Gudstjeneste som handler om «Guds godhet mot oss» ut ifra Joh 13,1-17

Dette semester har vi i Norkirken fokus på godhet. Søndag 6. mars får vi fin besøk fra IMI-kirken i Stavanger. Hanne Grønnerud vil fortelle og undervise om godhetsfestivalene i Stavanger som har forandret mange mennesker. Det sies «kanskje godhetsbølgen er vår tids beste evangelisering for mennesker som lever uten menighet». Mennesker som mottar hjelp blir overraskede over hjelpen som gjøres og så blir det gjort helt uten betaling. Flere og flere menigheter ut over hele Norge blir med på denne bølge. For Drammen sitt vedkommende har vi satt av 3. juni kl. 16-20 og 4. juni kl. 10-15 til at vi går ut sammen og hjelper folk i Drammen som trenger hjelp. Det ligger allerede lister i Norkirken, der man kan skrive seg på! Kom og bli med nå til søndag 6.3!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s