Torsdag 14. april kl. 18.30

Noahs ark miljøbarnehage og Norkirken Drammen er felles om et arrangement som heter: «Positiv grensesetting i praksis». Å sette grenser uten «nei, ikke og ikke lov». Dette blir en inspirerende og humoristisk temakveld.

Innhold:                                                                                                                                                  * Tips og ideer til positiv kommunikasjon og alternativ til ”nei, ikke og ikke lov”        * Mange treffende fortellinger og eksempler fra hverdagen                                                    * Hvordan kan vi få alle voksne med til å kommunisere uten nei og ikke lov, slik at vi kan       bygge opp et best mulig sosialt læringsmiljø for barn

  • Foredragsholder, Tippi (Marjatta Salmela, født i Finland i 1961). Hun er kjent for sine kurs om ”Selvfølelsens betydning for mobbing” og ”små fortellinger om engasjement”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s