Ny hilsen fra Senegal

Nå har det jammen blitt en liten stund siden sist. Vi har hatt noen gode uker i Norge hvor vi har fått møte mange flotte mennesker, og allerede fått ha 3 uker i Senegal igjen. Tidlig ferie dette året, men litt fint å slippe den varmeste tida her nede som er april og mai.

Så vil vi bare si tusen tusen takk for at dere gjør dette arbeidet mulig. Både gjennom forbønn og gaver. Vi har så vanvittig lyst til at mennesker i dette området skal få muligheten til å høre om Jesus og også at mennesker her kan få et bedre liv her og nå. Uten at du hadde vært med hadde ikke dette vært mulig, så derfor; Tusen takk!!

Vedlagt ligger månedens lille Sene-gal.

Håper du får ei veldig flott siste juni-uke!!

Masse hilsener fra

Møyfrid og Kristian

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s