«Sorger og gleder – hvor er Jesus når livet er kjipt?»

Førstkommende torsdag, 23.januar kl.19, får Norkirken Drammen  besøk av Anne Cathrine Hegge Larssen fra Sjåstad i Lier. Hun er 49 år, kone, mamma til to og utdannet blomsterdekoratør. Hun jobber som manager og trosopplærer ,har drevet barnekor i 20 år, er veldig glad i mennesker og er opptatt av å dele hvordan vi egentlig har det. Hun har opplevd  at livet spenner vidt mellom glede og store, tunge utfordringer, men har erfart at åpenhet, bønn og det å gjøre seg sårbar kan gi oss styrke.

Velkommen!

Anne Cathrine Hegge Larssen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s