Bli med!

Velkommen til «limefest» i Norkirken Drammen f.k. fredag 13.mars kl. 18-21. Dette er en kveld der vi skal ha det gøy og sosialt sammen, alle generasjoner!  Det blir varm mat(pasta), kaker og kaffe. Flott hvis du har noe å  bidra med (underholdningsinnslag).Gratis kveld, men ta med pastasaus eller salat hvis du ønsker dette til pastaretten. Påmelding(p.g.a.maten) til Merete Ueland, tlf.986 65 226, i løpet av f.k. onsdag 11.mars. Koselig hvis du kommer! 

ballonger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s