Norkirken avlyser i to uker

Styret i Norkirken Drammen har besluttet å avlyse alle aktiviteter i menighetens regi  i to uker framover, i første omgang til og med torsdag 26.mars, grunnet korona-viruset.

-Myndighetene har ikke kontroll over smittefaren, og koronaviruset øker i omfang. I tråd med anbefalinger fra Folkehelseinstituttet og fra Drammen kommune om å begrense mest mulig av arrangementer, har styret i Norkirken besluttet at alle samlinger  i regi av menigheten avlyses de to neste ukene, sier styreleder i Norkirken Drammen, Lars Hübschle. 

-Dette er beklagelig, Norkirken  skulle så gjerne unngått en slik situasjon. Men i solidaritet med alle andre som avlyser og i tråd med anbefalingene som gis fra flere hold, er dette det eneste riktige å gjøre. Det er bedre å være føre var, sier Hübschle. Han utelukker ikke at avlysningene av menighetens aktiviteter og møter vil bli lenger enn til og med 26.mars, men dette er det for tidlig å si noe om nå.  Hübschle sier ny info legges fortløpende ut på menighetens nettside. 

Norkirken Drammen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s