Bli med på Time-Out!

I Norkirken Drammen skulle man denne helgen,18 og 19.april, hatt to ungdomssamlinger, «Time Out Social» på lørdag og «Time-Out» på søndag. På grunn av Korona blir det ikke vanlig opplegg, men derimot egne samlinger på Facebook, gjennom fb-gruppa «Time-Out Connect».

Lørdag klokka 19 blir det «Quiz Night», en sosial samling der Quiz er hovedaktiviteten. Søndag klokka 17 blir det møte med tale og prat sammen etterpå gjennom plattformen «Zoom» der deltagerne kan se hverandre og snakke sammen.

Ungdomsarbeider i Norkirken Drammen, Helene Byholt(bildet), er hovedansvarlig for opplegget.

-Jeg håper mange blir med på dette og at de vil oppleve fellesskapet med å være sammen på denne måten, jeg gleder meg, sier Helene. Hun ønsker spesielt nye velkommen til å bli med på opplegget. De kan søke opp «Time-Out Connect» på Facebook og sende invitasjon for å bli med i gruppa.

Ellers er det bare å kontakte Helene hvis man lurer på noe. Tlf. Helene: 414 94 647. Mail: helene.r.byholt@normisjon.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s