Morten Dahle Stærk til Norkirken

Velkommen til å følge Norkirken Drammens møte på Internett søndag 7.juni kl.17.00. Gudstjenesten vises på You Tube via Norkirkens hjemmeside. Vi åpner også opp for at opptil 30 personer kan være tilstede i Norkirken under møtet, vi håper mange benytter seg av denne muligheten!

På møtet søndag blir det tale av Morten Dahle Stærk. Tema: Guds omsorg. Dahle Stærk er til daglig generalsekretær i organisasjonen Menneskeverd. Under møtet blir det sang og musikk av Andreas Kristiansen, Birgitte Fosser Johansen og Arild Klevberg. Møteleder er Merete Ueland.

Påmelding til møtet: Send melding til Synnøve på tlf. 932 942 00. De siste søndagene har det vært god plass, så det er bare å melde seg på. Vi håper å se mange av dere i Norkirken på søndag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s