Du kan få nattverd i Norkirken

Velkommen til nattverdsamling i Norkirken Drammen torsdag 11.februar. Vi har lov å samles inntil 10 personer i kirken.

Vi har påmelding der du kan velge mellom to samlinger på dagtid, kl. 13 og 14 og to samlinger på kvelden, enten 17.45 eller 18.30. Det er pastor Helge Bratsberg som sammen med Kjell Arne Norum er ansvarlige for samlingen der det blir skriftlesning, sang, bønn og utdeling av nattverd. Hele samlingen varer ca 20 min.

Ønsker du å bli med på nattverdsamlingen; sender du melding til Helge på tlf. 993 54 449, med hvilke tidspunkt du ønsker. Responsen avgjør hvor mange samlinger det blir, og alle som melder seg på vil få beskjed om det endelige tidspunkt. Gjeldende smittevernregler blir selvfølgelig ivaretatt.

Frist for påmelding: I løpet av morgendagen, onsdag 10.februar

Velkommen til nattverdsamling!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s