«Når troen prøves» – temakveld i Norkirken torsdag 11.mars

I mange land i verden blir kristne forfulgt for sin tro. Steffanusalliansen er en misjons- og menneskerettighetsorganisasjon med særlig fokus på trosfrihet som en grunnleggende menneskerettighet. Under mottoet «Sammen for de forfulgte» arbeider Stefanusalliansen for å formidle støtte, omsorg og praktisk hjelp til mennesker og kirker verden over som forfølges eller undertrykkes på grunn av sin kristne tro.
Torsdag 11.mars inviteres kl.19 inviteres du til temakveld i Norkirken Drammen – «Når troen prøves» der vi får besøk av generalsekretær i Steffanusalliansen, Ed Brown (bildet). Han vil gi oss et innblikk i organisasjonens arbeid, og gi oss en oppdatering hvordan situasjonen er i mange land hvor kristne blir forfulgt for sin tro.
Det blir anledning til spørsmål og samtale. Og det blir en kaffekopp å få 😊

På grunn av smittesituasjonen og reglene om faste, tilviste plasser er det påmelding. Send melding til Helge, tlf. 993 54 449. Alle får tilbakemelding på at de er påmeldt og har fått plass.

Velkommen til temakveld!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s