Hva betyr de nye smitteverntiltakene for Norkirken?

Fra og med onsdag 8.des., er det trådt i kraft nye nasjonale smitteverntiltak, med bl.a. gjeninnføring av 1-meter`n og innføring av faste tilviste plasser på offentlige arrangement(slik vi hadde i Norkirken tidligere under pandemien).

I Norkirken har vi etter planen tre  gudstjenester/arrangement igjen før jul: F.k. søndag(12) kl.17: Vi synger julen inn. Søndag 19.12 kl.17: Vanlig gudstjeneste. Fredag 24.12 kl.14: Julaftengudstjeneste 

Pr. i dag legger vi opp til å gjennomføre de tre arrangementene som planlagt, men innenfor de nye smittevernreglene. I praksis betyr det at vi har navnregistrering ved inngangen i Norkirken, at møteverter viser folk hvor de skal sitte, og at det er minst en meter mellom kohortene i salen. Det er ingen antallsbegrensning. Kveldsmat kuttes ut. Vi har ikke påmelding.

«Vi synger julen inn» gjennomføres som planlagt f.k. søndag 12.des. kl.17. Men vi har valgt å kutte ut allsang (p.g.a. faren for dråpespredning), og derfor blir  «Vi synger julen inn» i år mer som en konsert.  Men dette tror vi blir en flott opplevelse, følgende deltar:

  • Lovsangsteamet
  • Jentetrioen «Trio Brio»
  • Eva Brokhaug Persson, Birgitte Fosser Johansen og Andreas Kristiansen
  • Lise Bratsberg Myrvang og Pauline Bratsberg Myrvang
  • Henning Heitmann med band

Konferansier: Anne Harket

Velkommen til «Vi synger julen inn»!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s