Velkommen til årets første generasjonsgudstjeneste!

Norkirken Drammen f.k. søndag 30.januar kl.17:

Vi får besøk av barnebokforfatter Berit Sveen Horn som vil fortelle litt om bøkene hun har skrevet om «Even», en bokserie som har fått kjempemottakelse blant barn og barnefamilier – og besteforeldre! Bøkene er morsomme, engasjerende og spennende og formidler tro, vennskap og håp. Berit er gift, har tre barn, bosatt i Våle i Vestfold og jobber til daglig som lærer i barneskolen.

På generasjonsgudstjenesten blir det også andakt ved pastor Helge Bratsberg og det blir sang og musikk ved Eva Brokhaug Persson, Birgitte Fosser Johansen og Andreas Kristiansen(bilde).  Møteleder er Merete Ueland.

Velkommen på søndag, og inviter gjerne noen med deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s