«Ungdomsvekkelse på 1970-tallet – vekkelse og Jesusbegeistring i dag?»

Velkommen til gudstjeneste i Norkirken Drammen f.k. søndag 6.februar kl.17.

Tema: «Ungdomsvekkelse på 1970-tallet – vekkelse og Jesusbegeistring i dag?»

Vi får besøk av Kåre Hegle som har skrevet boka «Da det brant i rosenes by», om Jesusvekkelsen på 1970-tallet. Han vil fortelle om ungdomsvekkelsen han sto midt oppe i den gang, og ringvirkningene av vekkelsen. Og ikke minst vil han peke fremover, til oss idag:

Hva kan vi lære av det som skjedde den gang? Kan vi få vekkelse, Jesusbegeistring  og fornyelse i dag? Og hvordan kan eldregenerasjonen finne sin plass med tanke på å bidra til fornyelse i ungdomsarbeidet idag? Kåre vil komme med flere spennende tanker og innspill, og talen hans er verdt å høre på for både ungdommer og voksne! ☺

Kåre Hegle bor i Oslo, der han er aktiv i Nordstrand menighet og  Nordstrand Normisjon. Han jobber til daglig som seniorrådgiver i KNIF forsikring. Tidligere har han vært adm.direktør i avisen Dagen og administrasjonssjef i Santalmisjonen. På søndag er vi også så heldige å ha med oss lovsangsteamet☺

Velkommen!

P.S. Hvis reglene for 1-meteren og munnbind ikke endres denne uka, så har vi på munnbind når vi kommer og går, men vi kan ha det av under gudstjenesten (bortsett fra ved sang).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s