Utleie

IMI-husetNorkirken Drammens lokaler i Rådhusgata 25 (kart) leies ut til:

• Private selskap (som kan være jubileer, konfirmasjoner, dåp, bryllup m.m. som respekterer Norkirkens etiske verdier og trosgrunnlag)
  • Kurs
  • Seminarer

Fasiliteter:

Hovedsal med godkjent plass til 315 personer. Dersom lokalet innredes med bord er det plass til ca 150 personer. Salen har installert avansert AV-utstyr (PC m/DVD og Powerpoint, projektor, CD-spiller, miksepult for styring av lyd).

Kjøkkenet er totalrenovert i 2009 og kan fritt anvendes av hovedsalens leietakere.

Stua i 2. etasje har plass til ca 40 personer og egner seg til mindre kurs og seminarer. Her er det installert DVD-spiller, forsterker og projektor med mulighet for PC- og DVD-tilkopling. Et mindre kjøkken i 2. etasje kan disponeres av leietakere.

For mer informasjon kontakt administrasjonsleder (se telefon og e-post under «kontakt oss»)