Om oss

Norkirken Drammen er tilsluttet Normisjon som en selvstendig menighet. Vi bygger vår menighet på Guds Ord og Den norske Kirkes bekjennelses grunnlag.

Vår visjon er: Med Jesus i alt, med Jesus til alle! Du kan lese mer om det her.

Vi gir også ut et menighetsblad fra tid til annen. Du kan lese Innsida her.

Litt fra Norkirken sin historie:

Norkirken er en nyere menighet i Drammen sentrum datert 2006, men har sin begynnelse allerede i 1860. Norkirken har sin rot og forhistorie i Drammen Indremisjon som ble stiftet 1. mai 1860, som den gang hadde et annet bygg enn i dag. Det nåværende kirkebygg ble innviet som det nye Indremisjonshuset 08.11.1981. Første januar 2001 ble Drammen Indremisjon til Drammen Normisjon, og det er først deretter, at Indremisjonshuset utviklet seg i større og større grad fra å være et bedehus til å bli en selvstendig menighet, men som stadig har samme læregrunnlag som den norske kirke – Bibelen som Guds troverdige Ord, og Den norske Kirkes bekjennelses grunnlag.  27. april 2006 valgte 87 % av generalforsamlingen å bli en selvstendig menighet, dvs. Drammen Normisjon ble til Norkirken Drammen, hvor vi blant mye annet også forretter nattverd og dåp.