Avlyser gudstjenester fremover

På grunn av smittesituasjonen og de nye smitteverntiltakene har styret i Norkirken Drammen besluttet å avlyse gudstjenesten på julaften.

-Dette beklager vi sterkt, men slik situasjonen har blitt mener vi det er en riktig beslutning, sier Lars Hübschle, styreleder i Norkirken. Han viser til de nye reglene som kun tillater max 50 personer på faste tilviste plasser. I Norkirken pleier det å være fullt hus på julaften, med bl.a. deltagelse av Drammen Soul Children og Øren skolekorps. -Det vil derfor være umulig å gjennomføre julaftengudstjenesten slik vi ønsker, sier styrelederen. 

-I tillegg er hovedintensjonen med de nye nasjonale tiltakene at vi alle skal redusere antall nærkontakter og omgås færrest mulig mennesker. Det tilsier at vi ikke bør arrangere julaftengudstjenesten, det er bedre å være føre var, sier Lars Hübschle. Han opplyser at gudstjenesten førstkommende søndag, 19.desember, i Norkirken, også avlyses.

-Med den sterk økende smitten som brer om seg nå vil det ikke være riktig av Norkirken å avholde gudstjenesten til søndag, sier Hübschle. Han opplyser imidlertid at preken til søndag ved pastor Helge Bratberg, vil bli lagt ut som Pod-cast på menighetens hjemmeside.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s